Park Wine marketing

Park Wine – God vin i øjenhøjde

Park Wine’s Problem

Med en utrolig gammel hjemmeside, var brugeroplevelsen, af at købe vin online ved Park Wine, mindre end optimalt. Specielt galt var det for den målgruppe der brugte deres telefon til at købe vin med. Det gjorde at salget online, var begyndt at falde, støt. 

Vores løsning

Martin er den eneste ansat i Park Wine, og derfor vant til at bruge de systemer der allerede var etableret. Derfor valgte vi at blive i de velkendte rammer, men optimere designet af hjemmesiden og dens funktioner. Så det mindede mere om de sider Park Wine’s konkurrenter havde, og som potentielle kunder var vant til at bruge. Vigtigst af alt sørgede vi for at opdatere hjemmesiden så den var mobilvenlig. Et ret kritisk punkt, for Google rangere dig meget lavt på mobilsøgninger, hvis ikke siden er optimeret til det. Dertil har vi kontinuerligt opdateret, overvåget og lavet søgemaskineoptimering. Gennem Google Analytics og Search Console.

  • Konkurrence analyse
  • Søgemaskineoptimerings analyse
  • Strukturering af indhold
  • Design og udvikling af siden
  • Produktoprettelse (Skrevet tekst og billedebehandling)
  • Social Medie & Email markedsføring – Rådgivning og Produktion

Resultat

Park Wine har indtilvidere i 2020 øget deres online indtjening med 100%. Dette skyldes eksponeringen til det segment der handler på mobilen, som i Park Wine’s tilfælde er 50% af dem der besøger siden lige nu. Samtidig med hjemmesiden’s kæmpe opsving, har vi, sammen med Park Wine arbejdet for at udvikle nye tiltag og aktivere de følgere der har været på sociale medier og nyhedsbrevet. Det er blevet gjort gennem at etablere struktur udfra kendt bruger statistik. 

Næste skridt for Park Wine er digital annoncering på Google og Facebook.

Konklusion

Hvis du er brændt inde med en gammel webshop, så skynd dig at få den skiftet eller optimeret til et mobilvenligt design. Det kan gøre en forskel. Men det kommer ikke af sig selv, du skal aktivere dine kunder online for at få dem ind i butikken.

Hjemmeside design

Ikke overbevist endnu? Tage en uforpligtende snak med os

Der er mange ting at tage stilling til i hverdagen. Så hvis det giver dig ro i sindet og hjælper dig godt fra start, sætter vi gerne vores ekspertise til rådighed, GRATIS i en times tid.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, vi kan også ringe dig op. Vi giver en kop kaffe hvis du kommer forbi kontoret. Efter aftale selvfølgelig.