Digital Markedsføring​

Digital markedsføring er et ret bredt term. Vi hjælper dig med at få flere følger, skrive opslag, nyhedsbreve, strategi for og opsætning af digital kampagne, på Google, Facebook og Instagram.

Hvad får du med en Digital Markedsføring?

Facebook Marketing
KBHbyggeri.dk

Hjemmeside og Google Ads. Lavet på et døgn. Startende med structure og design, efter indhold og søgemaskine optimering. Til sidst Google kampagne for at sikre virksomheden kom god fra start.

Case study
Salonbrands.dk

Ny dansk frisørgrosist. Konceptualisering af virksomhedens identitet i funktioner og indhold på siden, samt videreudviklings muligheder og webshop.

Case study
TakumiBeauty.dk

En koncept side, for SALONBRANDS. Med en ny måde at sælge frisørinventar på, fra fabrik til salon, skulle oplevelse af siden afspejle produktet. Samtidig med at pris og fordel i konceptet skulle kommunikeres.

Case study

Bliv mere digital selvstændig, med vores hjælp

Ønsket om at kunne “gøre det selv” digitalt (til en vis grænse, vel og mærket), er det vi oftest høre fra vores kunder. Det er en følelse vi prøver, så vidt muligt prøver at gøre til virkelighed for dig. Dog er det ikke alt du kan gøre selv, eller med effekt, når det kommer til digital markedsføring. Så vi er her først og fremmest for at rådgive dig til hvad der er bedst for din givende situation. Dernæst er vi klar til hjælpe eller tage den fulde opgave, så du får digital succes. Lad os tage en uforpligtigende snak om hvordan du får (mere) succes online.

En gennemarbejdet & brugbar løsning

Når vi løser en opgave for dig, ligger vi tid og energi i løsningen. Det vil sige, vi vender og drejer hver sten, for at opnå det bedst resultat, alt efter opgavens omfang. Dertil følger vi op efter levering, for at sikre at resultatet stadig står.  

Hvorfor vælge os?

Webdesign er ligesom, tøjmode. Det er konstant skiftende, derfor er det vigtigt at følge med og kunne leve op til webstandarden. Men også at forstå hvem målgruppen er og tilpasse designet derefter. Så løsningen også er brugbar, på alle enheder (Pc, Tablet og Mobil). 

Det er ikke noget være end en langsom hjemmeside. Største delen af folk lukker hjemmesiden ned, hvis intet af sidener hentet inden for 4 sek. Dertil kommer funktion. Alt skal virke og helst være nemt. Det sørger vi for de gør, og bliver ved med!

Alt efter din løsning, står vi klar til at støtte og vedligeholde den, så vi sammen sikre os at den yder det den skal, efter den er sat i søen.

Vi kan se på statistikkerne, for vores kunder, at salg og eksponering er øget efter vores løsninger er blevet implementeret. 

Med 15+ års erfaring og uddannelse i henholdsvis webdesign, webudvikling og digital marketing, plus en række Google certifikater.

Ikke overbevist endnu? Tage en uforpligtende snak med os

Der er mange ting at tage stilling til i hverdagen. Så hvis det giver dig ro i sindet og hjælper dig godt fra start, sætter vi gerne vores ekspertise til rådighed, GRATIS i en times tid.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, vi kan også ringe dig op. Vi giver en kop kaffe hvis du kommer forbi kontoret. Efter aftale selvfølgelig.