Hjemmeside Prisberegner

Udregn en pris på din hjemmeside på kun 2 minutter!

1 / 7

Hvor mange undersider skal du bruge?

Har du lidt eller meget information? Yder du en eller flere tjenester? Overvej hvor meget du vil opdele dit indhold.

Skal hjemmesiden have specielle funktioner?

Har du brug for mere end bare at fremvise billeder og tekst? Ønsker du et loginsystem eller booking, så skal du svarer ”Ja” her.

Skal hjemmesiden have flere sprog?

Sådan! Vi sender et prisestimat med det samme! Hvor skal vi sende det hen?

Vi bruger din information til at sende dig et uforpligtigende prisestimat, ud fra de udfyldte svar.


  ← Forrige

  Et prisestimat på din professionelle hjemmeside?

  For at komme godt i gang med bruger vi prisberegneren til at give dig et estimat, og os en ide om hvilken retning vi sammen skal i. Hvis du besvarer 6-7 hurtige spørgsmål, sender vi dig et prisestimat på din hjemmeside, helt gratis.

  Hvad er med i prisen?

  Prisen inkluderer: certificeret ekspert rådgivning, funktionelt, mobilvenligt og brugertilpasset design, basis søgemaskineoptimering, sikkerhed, Google Analytics og WordPress. Hosting og e-mail, samt support.

  Hvad koster en hjemmeside?

  Nok det mest stillet spørgsmål at vores kunder, og som regel en af de første. Ud fra dine ønsker og behov indenfor områder som design, funktion og søgemaskineoptimering beregner vi det forventet timeantal, og giver dig et tilbud ud fra dette. Tilbuddet er sat i sten og ændres derefter kun ved til eller fratag i ønsker og behov, fra din side af.

  Er der et alternativ til engangspris formatet?

  Ja, det er der. I stedet for at betale det hele på en gang, kan du benytte dig af vores abonnement ordning. Her kan du betale månedligt for din hjemmeside og dine digitale behov. Her er der dog 6 -12 måneders binding.

  Før du bestiller en hjemmeside!

  Hvilken omkostninger er der på en hjemmeside?

  Som regel ingen, udover hosting og domæne, som betales månedligt eller årligt (om end du har det ved os eller en anden). Men for en optimal hjemmeside vil vi anbefale at man får den vedligeholdt når det kommer til søgemaskineoptimering, markedsføring og systemopdatering. Dertil kommer selvfølgelig også nyt indhold og grafiske elementer. Alt sammen er dog efter individuelt behov.

  Hvornår er min hjemmeside færdig?

  Det kommer an på opgaven. Vi arbejder hurtigt og har normalt en leveringstid på 1-3 uger.

  Er min hjemmeside mobilvenlig?

  Alle vores sider bliver lavet til at være mobilvenlig. Der er rigtig mange der bruger deres telefon og derfor skal mobiloplevelsen spille maks.

  Hvad er Hosting?

  Hosting eller Webhotel, er der hvor din hjemmeside og dertilhørende indhold ligger. Vi tilbyder hosting eller webhotel, sammen med email opsætning. Men er vant til at arbejde med alle mulige udbyder.

  Hvad er Wordpress?

  Wordpress er et CMS-system. På dansk et indholdsstyrings system. Det betyder ganske enkelt at du kan redigere din hjemmesides indhold og billeder efter behov. Uafhængigt af vores hjælp. Wordpress er det mest anvendte og kende CMS-system i verden.