Professionelle hjemmesider designet af digitale eksperter

 • Nem process
 • Certificeret Eksperter
 • Personlig samarbejdspartner
 • Hurtig levering
 • Ingen Binding
 • Du ejer din hjemmeside
 • Marketing klar
 • Efterfølgende hjælp

Fra kun 6.500 kr.

hjemmeside udvikling

Udregn en pris på din hjemmeside på kun 2 minutter

1 / 7

Hvor mange undersider skal du bruge?

Har du lidt eller meget information? Yder du en eller flere tjenester? Overvej hvor meget du vil opdele dit indhold.

Skal hjemmesiden have specielle funktioner?

Har du brug for mere end bare at fremvise billeder og tekst? Ønsker du et loginsystem eller booking, så skal du svarer ”Ja” her.

Skal hjemmesiden have flere sprog?

Sådan! Vi sender et prisestimat med det samme! Hvor skal vi sende det hen?

Vi bruger din information til at sende dig et uforpligtigende prisestimat, ud fra de udfyldte svar.


  ← Forrige
  Professionelt & Troværdigt
  Udseende
  Flere Hendvendelser
  & Mere Salg
  Mobilvenlig
  design
  Lokal
  Eksponering

  Vores kunder har en fest

  200%

  Mere salg efter optimering af brugeroplevelse og design

  Parkwine.dk

  #1

  Ny webshop på første søgeside på google

  Takumibeauty.dk

  Fra 150 til 2000+

  Månedlige besøgende på hjemmeside, efter søgemaskineoptimering

  MyBaltic.dk

  Det får du altid med en hjemmeside hos os

  Vi følger opgaven til døren og gerne lidt længere, så vi er sikker på du er tilfreds. Startende med en indledende snak og fodarbejde, sørger vi for at en nem og fleksibel udviklingsproces af din hjemmeside, samt at den tekniske del spiller 100%. Dertil følger vi altid med på sidelinjen, efter hjemmesiden er blevet leveret. Så skulle du have brug for digital marketing input eller nye funktioner, er vi klar.


  • Teknisk Gennemarbejde
  • Wordpress CMS
  • Basis Søgeoptimering
  • Brugerdefineret Design
  • Hastighedsoptimeret
  • Bruger Instruktion
  • Mobilvenlig design
  • Hjemmeside tekst og billede forslag

  Sådan arbejder vi sammen

  For at skabe det bedste resultat, er vi transparente og ærlige fra starten af. Det giver et stærkt fundament for vores samarbejde med dig. Vi begynder med

  hjemmeside dialog

  1. Spørgsmål og Forventningsafstemning

  Til at begynde med har vi en del spørgsmål til dig, omkring dine ønsker og behov. Ud fra dette forventningsafstemmer vi opgaven sammen med dig, så vi fra start er enig om, hvordan hjemmesiden skal se ud og fungere.

  hjemmeside dialog

  2. Design, Funktion og Indhold

  Efter vi sammen har skabt en ramme for opgaven, vil vi begynde udformning. Her vil vi normalt bede om evt. eksisterende indhold (tekster, billeder, videoer osv.). Hvis ikke du har nogen, producere vi noget, ud fra det information du har givet os.

  hjemmeside dialog

  3. Status og Tilrettelser

  Når vi er ved at være i mål, sender vi dig et udkast af resultatet. Så går vi det igennem sammen, så vi efter kan tilpasse og rette ind efter dine ønsker. Samtidig med vi snakker dig igennem -og aftaler, hvordan levering af opgaven kommer til at forgå.

  hjemmeside dialog

  4. Levering og Opsyn

  Efter aftalt levering, overfører vi hjemmesiden og sørger for alt kører som det skal. Derefter har du 14 dage, hvor vi holder øje med siden, og du kan komme med indsigelser og rettelser, kvit og frit.

  Her er grunden til, at vi er det bedste valg til produktion af din hjemmeside

  Alle inden for vores fag siger, at de laver arbejde af højeste kvalitet. Desværre er dette ikke altid tilfældet. Vi vil være stolt af vores arbejde, og derfor arbejder vi med de helt små detaljer, som gør at produktet fungerer i lang tid fremadrettet.

  • Tekniske detaljer

   En god hjemmeside er ikke bare 'et kønt ansigt udadtil'. Nogle af de ting der foregår bag kulissen, og ikke kan ses, er uhyre vigtige. Disse ting kan forbedre din placering på Google søgninger. Hvis du vælger at arbejde sammen med os, kan du være sikker på at intet bliver glemt.

  • Brugeroplevelse og marketing

   Når designet af din side skal laves tænker vi altid både marketing og din brugeroplevelse med siden ind i produktet. Derved garanterer vi også, at din side ikke bare bliver flot at se på, men også effektiv.

  • Gennemsigtighed og ærlig snak

   Klienter som kommer fra andre webbureauer kan frygte, at man skal betale i dyre domme for hver eneste spørgsmål man har. Den måde vi arbejder på gør, at du kan få en fuldstændig gratis konsultation og opfølgende pris estimat, og først når du har godkendt begynder arbejdet, så du ved hvad du betaler for.

  Hvad du får

  • Unik og personlig hjemmeside design
  • Dialog og konsultation omkring den bedste løsning mht. ønsket funktionalitet
  • Den tekniske del er løst for dig. Vi binder dig heller ikke, så du kan altid vælge en anden serverudbyder

  Hvor hurtigt leverer vi?

  Det afhænger selvfølgelig af opgavens omfang, men gennemsnitligt leverer vi efter 3 uger. De fleste webløsninger leveres efter en uge.

  Fortæl os om din idé Eller prøv vores hjemmeside prisberegner. Det tager kun to minutter

  Interesseret? Vi ringer dig op

   Før du bestiller en hjemmeside!

   Hvilken omkostninger er der på en hjemmeside?

   Som regel ingen, udover hosting og domæne, som betales månedligt eller årligt (om end du har det ved os eller en anden). Men for en optimal hjemmeside vil vi anbefale at man får den vedligeholdt når det kommer til søgemaskineoptimering, markedsføring og systemopdatering. Dertil kommer selvfølgelig også nyt indhold og grafiske elementer. Alt sammen er dog efter individuelt behov.

   Hvornår er min hjemmeside færdig?

   Det kommer an på opgaven. Vi arbejder hurtigt og har normalt en leveringstid på 1-3 uger.

   Er min hjemmeside mobilvenlig?

   Alle vores sider bliver lavet til at være mobilvenlig. Der er rigtig mange der bruger deres telefon og derfor skal mobiloplevelsen spille maks.

   Hvad er Hosting?

   Hosting eller Webhotel, er der hvor din hjemmeside og dertilhørende indhold ligger. Vi tilbyder hosting eller webhotel, sammen med email opsætning. Men er vant til at arbejde med alle mulige udbyder.

   Hvad er Wordpress?

   Wordpress er et CMS-system. På dansk et indholdsstyrings system. Det betyder ganske enkelt at du kan redigere din hjemmesides indhold og billeder efter behov. Uafhængigt af vores hjælp. Wordpress er det mest anvendte og kende CMS-system i verden.

   Bliv mere digital selvstændig, med vores hjælp

   Ønsket om at kunne “gøre det selv” digitalt (til en vis grænse, vel og mærket), er det vi oftest høre fra vores kunder. Det muliggøre vi med et CMS – content management system (Indholdsstyrings system). I vores tilfælde WordPress. Et CMS gør dig i stand til, meget let, at redigere tekster, billeder og andet indhold på din hjemmeside. Så du slipper for frustrationen ved ventetid og måske en langsom support. Derudover ved vi jo også hvor dejligt det er, ikke at skulle bruge tid og penge på at andre skal gøre det for dig. Når det så er sagt, hjælper vi dig selvfølgelig godt fra start, uden omkostninger.

   En gennemarbejdet & brugbar løsning

   Når vi løser en opgave for dig, ligger vi tid og energi i at udvikle en brugercentreret løsning. Det vil sige, vi vender og drejer hver sten, på brugerrejsen og overvejer hver funktion i forhold til brugeroplevelsen. Kort sagt minimere vi spild og unødvendigheder på din hjemmeside. Vi elsker minimalistisk design, med lidt kant og personligkarakter, det betyder ingen forstyrrende elementer i et unik og let farverigt design. Resulterende i brugerens frie og ubesværet navigere af hjemmesiden.

   Skab mere opmærksomhed og giv det perfekte førstehåndsindtryk, med en ny hjemmeside. Vi sørger for at din hjemmeside er nem at finde, hurtig og let at navigere, tilgængelig på alle enheder og ikke mindst, ser godt ud. Køb her og nu eller betal på abonnement

   Vi byder gerne på en uforpligtigende samtale og kop kaffe.

   Online


    ring os