Ny Professionel hjemmeside

Skab mere opmærksomhed og giv det perfekte førstehåndsindtryk, med en ny hjemmeside. Vi sørger for at din hjemmeside er nem at finde, hurtig og let at navigere, tilgængelig på alle enheder og ikke mindst, ser godt ud. Køb her og nu eller betal på abonnement.

Hvad får du med en professionel hjemmeside?​

wordpress

Hvor meget koster en professionel hjemmeside?

Lige meget budget, prøver vi, så vidt muligt altid at levere det optimale resultat.

Til højre ser du vores anbefaling til en hjemmesideløsning.

Ingen skjulte omkostninger, eller binding! Vi tager os af alt, så simpelt er det. Grib chancen nu og spar penge på din næste hjemmeside.

Eko + hjemmeside

NORMAL PRIS 8000,-

TILBUDPRIS FRA 4500,-

Eksl. Moms

Skræddersyet hjemmeside

NORMAL PRIS 18.000,-

STARTER FRA 12.500,-

Eksl. Moms

Få flere henvendelser med en ny hjemmeside

Sammen finder vi den helt rigtige løsning

Den bedste løsning for mange af vores kunder, er ofte et CMS - content management system. Mest kendt af dem er nok WordPress. Men vi laver også skræddersyet løsninger i moderne frameworks.

Et CMS går dig i stand til, meget let, at redigere tekster, billeder og andet indhold på din hjemmeside. Så du ikke skal bruge tid og penge på at andre skal gøre det for dig. Vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang, uden omkostninger.

Hvorfor ny hjemmeside?

Nu til dags finder du ikke en organisation eller et firma uden en hjemmeside.

Din hjemmeside er ofte dit førstehåndsindtryk. Så den skal være nem at finde, hurtig og let at navigere, tilgængelig på alle enheder, og ikke mindst se godt ud. Kort sagt optimal. Webudvikling er vores primær service, og optimering er vores mærkesag.

Vi sørger for en optimal hjemmeside. Om end det er efter privat eller kommercielt behov, er det os du skal snakke med.

Sørg for at blive fundet

En hjemmeside er et positiv, hvis du vil have mere opmærksomhed. Specielt hvis du er en aktiv organisation, forening, virksomhed, eller for den sags skyld privatperson.

Tilstedeværelse og opmærksomhed digitalt er alt, lokalt og globalt. Så foruden din digitale og visuelle identitet, er optimering af søgemaskiner, eller Google super vigtigt. Vi øger dine chancerne for flere kunder, nye medlemmer eller forretningspartnere ved at gøre opmærksom på dig online.

KBHbyggeri.dk

Hjemmeside og Google Ads. Lavet på et døgn. Startende med structure og design, efter indhold og søgemaskine optimering. Til sidst Google kampagne for at sikre virksomheden kom god fra start.

Case study
Salonbrands.dk

Ny dansk frisørgrosist. Konceptualisering af virksomhedens identitet i funktioner og indhold på siden, samt videreudviklings muligheder og webshop.

Case study
TakumiBeauty.dk

En koncept side, for SALONBRANDS. Med en ny måde at sælge frisørinventar på, fra fabrik til salon, skulle oplevelse af siden afspejle produktet. Samtidig med at pris og fordel i konceptet skulle kommunikeres.

Case study

Bliv mere digital selvstændig, med vores hjælp

Ønsket om at kunne “gøre det selv” digitalt (til en vis grænse, vel og mærket), er det vi oftest høre fra vores kunder. Det muliggøre vi med et CMS – content management system (Indholdsstyrings system). I vores tilfælde WordPress. Et CMS gør dig i stand til, meget let, at redigere tekster, billeder og andet indhold på din hjemmeside. Så du slipper for frustrationen ved ventetid og måske en langsom support. Derudover ved vi jo også hvor dejligt det er, ikke at skulle bruge tid og penge på at andre skal gøre det for dig. Når det så er sagt, hjælper vi dig selvfølgelig godt fra start, uden omkostninger.

En gennemarbejdet & brugbar løsning

Når vi løser en opgave for dig, ligger vi tid og energi i at udvikle en brugercentreret løsning. Det vil sige, vi vender og drejer hver sten, på brugerrejsen og overvejer hver funktion i forhold til brugeroplevelsen. Kort sagt minimere vi spild og unødvendigheder på din hjemmeside. Vi elsker minimalistisk design, med lidt kant og personligkarakter, det betyder ingen forstyrrende elementer i et unik og let farverigt design. Resulterende i brugerens frie og ubesværet navigere af hjemmesiden.

Ring til os når som helst

Vi er klar til en uforpligtende snak med dig, om din fremtidige digitale succes

kontakt os

Tidsbegrænset Introtilbud

Kom godt i gang, med rabatter der batter! De fleste af vores tjenester er sat kraftigt ned. Slå til nu og få et digital forspring

Bestil nu

Før du bestiller en hjemmeside!

Hvilken omkostninger er der på en hjemmeside?

Som regel ingen, udover hosting og domæne, som betales månedligt eller årligt (om end du har det ved os eller en anden). Men for en optimal hjemmeside vil vi anbefale at man får den vedligeholdt når det kommer til søgemaskineoptimering, markedsføring og systemopdatering. Dertil kommer selvfølgelig også nyt indhold og grafiske elementer. Alt sammen er dog efter individuelt behov.

Hvornår er min hjemmeside færdig?

Det kommer an på opgaven. Vi arbejder hurtigt og har normalt en leveringstid på 2-3 uger.

Er min hjemmeside mobilvenlig?

Alle vores sider bliver lavet til at være mobilvenlig. Der er rigtig mange der bruger deres telefon og derfor skal mobiloplevelsen spille maks.

Hvad er Hosting?

Hosting eller Webhotel, er der hvor din hjemmeside og dertilhørende indhold ligger. Vi tilbyder hosting eller webhotel, sammen med email opsætning. Men er vant til at arbejde med alle mulige udbyder.

Hvad er WordPress?

WordPress er et CMS-system. På dansk et indholdsstyrings system. Det betyder ganske enkelt at du kan redigere din hjemmesides indhold og billeder efter behov. Uafhængigt af vores hjælp. WordPress er det mest anvendte og kende CMS-system i verden.