Et lille webbureau i Aarhus

Når vi siger “En bit af gangen, sammen”, snakker vi om vores arbejds- og udviklingsmetode. Det er et samarbejde mellem dig og os. Men mest af alt handler det om gennemtænkte løsninger der giver mening og passer dine behov

Hvem er vi?

Vi er to tidligere klassekammerater. Som i nogle år har arbejdet freelance, både før og efter vores uddannelser som henholdsvis Multimediedesigner, Webudvikler og Digital Konceptudvikler. Samlet i mellem os har vi mere end 15 års erfaring med web og digital udvikling.

webbureau i Aarhus

Vores historie

Holdet består af Benjamin og Vilius. Så længe vi kan husk har vi altid været “computer nørden”, ham alle har brugt til at løse deres IT problemer. Det har resulteret i mere en 15 års erfaring med, webdesign, webudvikling og digital marketing. Til en start begyndte vi med at tilbyde WordPress hjemmesider og udvikling, men som vores freelancekarriere har skudt sig frem af har vi erhvervet mange nye evner. Enbit har eksisteret i vores hjerter og hjerner siden før 2016. Men på det seneste stykke tid har det taget fart.

Mission

Vi har sat os selv i verden for at hjælp jer med at udvikle web- og digitaleløsninger. Resultatet er jo altid alfa omega, men vejen derhen og samarbejdet efterfølgende er ligeså vigtig. Med os får du en digital sparringspartner for livet (hvis du vil).

Hvad kan vi?

Listen er lang, men for at nævne nogle af vores greatest hits. Webdesign- og udvikling, Google- og Facebook reklamer, optimering af eksponering på Google (SEO), Social Medie vækst og forretning, e-handel udvikling og vækst.

Team

Yielding fowl their brought is own day place fruit creature our day lesser can’t bring hath after. Divide there forth fruitful.

Benjamin
Benjamin Jensen

Digital Marketing & Project Management

Vilius Bivainis

Digital Design & Web Development

Want to Work With Us?

Good two two Doesn’t you’re midst dominion seas brought divided, yielding tree forth which sixth. Beast place first, in divide. Every. Days fly fruit darkness behold years beginning seed brought creepeth.

Kontakt os