Webshop

Vil du til at sælge dine produkter eller tjenester online?
Vi er i en "tvunget" omvæltning af hvordan vi handler med hinanden, og flere af dine kunder handler online nu. Vi sørger for det er med dig!

Hvad får du med en professionel webshop?

*Produktoprettelse inkluderes i prisen så frem at, produktbilleder- og tekster allerede eksistere digitalt.

woocommerce
shopify butik
Opencart webshop

Hvor meget koster en professionel webshop?

Lige meget budget, prøver vi, så vidt muligt altid at levere det optimale resultat.

Til højre ser du 2 af vores anbefaling til en professionel webshopløsning.

Ingen skjulte omkostninger, eller binding! Alt er efter aftale. Grib chancen nu og spar penge på din næste webshop.

Eko + Webshop

NORMAL PRIS 12000,-

TILBUDPRIS FRA 8000,-

Ekskl. Moms

Skræddersyet Webshop

NORMAL PRIS 18.000,-

STARTER FRA 12.500,-

Ekskl. Moms

En webshop med dit personlige præg

En unik og personlig købsoplevelse

Et salg kan være svært, måske en da mere online. Det er vigtigt at skabe eller bibeholde et personlige og unikt forhold mellem dig og dine kunder.

Vi hjælper dig med at skabe en kontinuerligt visuel identitet, som dine kunder kan genkende off- og online. Dertil sørger vi for at dit serviceniveau kan mærkes og er tilgængeligt overalt på i shoppen. Vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang, uden beregning.

Hvorfor en webshop?

Som nævnt er vi under lidt af en online omvæltning. Måden vi handler i butikker på er blevet mere begrænset. Vi kan lige pludselig ikke være så mange som vi plejer. Det er heldigvis ikke et problem online.

Med en webshop, sikker du ikke bare at dine lokal kunder kan handle ved dig, men at nye kunder landet over får øje på dig. Det betyder også at konkurrencen er lidt større online.

Vi hjælper dig med at gøre din webshop nem at finde, hurtig og enkelt at navigere, tilgængelig på alle enheder, og sørger for en mere personlig oplevelse for dine kunder, når de handler ved dig.

Sørger for synlighed og salg

Du skal være synlig for at sikre salget. Vi sørger for at optimere din webshop, igennem søgemaskineoptimering. Sammen ligger vi en søgeordsstrategi for de grupper, produkter eller tjenester du gerne vil fremhæve.

Dertil sørger vi for optimeringen af konverteringsprocenten, ved blandt andet at bruge intuitive funktioner der gør købsrejsen nem og behagelig, for dine kunder.

KBHbyggeri.dk

Hjemmeside og Google Ads. Lavet på et døgn. Startende med structure og design, efter indhold og søgemaskine optimering. Til sidst Google kampagne for at sikre virksomheden kom god fra start.

Case study
Salonbrands.dk

Ny dansk frisørgrosist. Konceptualisering af virksomhedens identitet i funktioner og indhold på siden, samt videreudviklings muligheder og webshop.

Case study
TakumiBeauty.dk

En koncept side, for SALONBRANDS. Med en ny måde at sælge frisørinventar på, fra fabrik til salon, skulle oplevelse af siden afspejle produktet. Samtidig med at pris og fordel i konceptet skulle kommunikeres.

Case study

Nå ud til flere nye kunder med en webshop

Online er der højt til kundeloftet, men du skal være synlig for at fange nye potentielle kunder. Med højt til loftet, er der også plads til dig, men også alle dine konkurrenter, så et salg online kan være svært. Derfor er det vigtigt at etablere et personlige og unikt forhold mellem dig og dine kunder, og holde det ved lige. Vi sørger for at optimere din webshop, igennem søgemaskineoptimering, samt en søgeordsstrategi for de produkter eller tjenester du gerne vil fremhæve. Samtidig med at gør købrejsen behagelig. Alt sammen resulterende i en oplevelse der sørger for kunden kommer igen. 

En gennemarbejdet & brugbar løsning

Når vi løser en opgave for dig, ligger vi tid og energi i at udvikle en kundecentreret løsning. Det vil sige, vi vender og drejer hver sten, på købsrejsen og overvejer hver funktion i forhold til kundeoplevelsen. Kort sagt gør vi det nemt at handle for dine kunder, og så sikre vi de kommer igen. Vi elsker en god udfordring og resultater der giver mening. Det opnår vi igennem at skabe et design, med lidt kant og personligkarakter, ingen forstyrrende elementer, samt en unik og personlig kundeoplevelse.

Hvorfor vælge os?

Webdesign er ligesom, tøjmode. Det er konstant skiftende, derfor er det vigtigt at følge med og kunne leve op til webstandarden. Men også at forstå hvem målgruppen er og tilpasse designet derefter. Så løsningen også er brugbar, på alle enheder (Pc, Tablet og Mobil). 

Det er ikke noget være end en langsom hjemmeside. Største delen af folk lukker hjemmesiden ned, hvis intet af sidener hentet inden for 4 sek. Dertil kommer funktion. Alt skal virke og helst være nemt. Det sørger vi for de gør, og bliver ved med!

Alt efter din løsning, står vi klar til at støtte og vedligeholde den, så vi sammen sikre os at den yder det den skal, efter den er sat i søen.

Vi kan se på statistikkerne, for vores kunder, at salg og eksponering er øget efter vores løsninger er blevet implementeret. 

Med 15+ års erfaring og uddannelse i henholdsvis webdesign, webudvikling og digital marketing, plus en række Google certifikater.

Ikke overbevist endnu? Tage en uforpligtende snak med os

Der er mange ting at tage stilling til i hverdagen. Så hvis det giver dig ro i sindet og hjælper dig godt fra start, sætter vi gerne vores ekspertise til rådighed, GRATIS i en times tid.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, vi kan også ringe dig op. Vi giver en kop kaffe hvis du kommer forbi kontoret. Efter aftale selvfølgelig.