Webshop udvikling

Vil du til at sælge dine produkter eller tjenester online?
Vi er i en “tvunget” omvæltning af hvordan vi handler med hinanden, og flere af dine kunder handler online nu. Vi sørger for det er med dig!

En unik og personlig købsoplevelse

Et salg kan være svært, måske en da mere online. Det er vigtigt at skabe eller bibeholde et personlige og unikt forhold mellem dig og dine kunder.

Vi hjælper dig med at skabe en kontinuerligt visuel identitet, som dine kunder kan genkende off- og online. Dertil sørger vi for at dit serviceniveau kan mærkes og er tilgængeligt overalt på i shoppen. Vi hjælper dig selvfølgelig godt i gang, uden beregning.

Sørger for synlighed og salg

Du skal være synlig for at sikre salget. Vi sørger for at optimere din webshop, igennem søgemaskineoptimering. Sammen ligger vi en søgeordsstrategi for de grupper, produkter eller tjenester du gerne vil fremhæve.

Dertil sørger vi for optimeringen af konverteringsprocenten, ved blandt andet at bruge intuitive funktioner der gør købsrejsen nem og behagelig, for dine kunder.

Hvorfor en webshop?

Som nævnt er vi under lidt af en online omvæltning. Måden vi handler i butikker på er blevet mere begrænset. Vi kan lige pludselig ikke være så mange som vi plejer. Det er heldigvis ikke et problem online.

Med en webshop, sikker du ikke bare at dine lokal kunder kan handle ved dig, men at nye kunder landet over får øje på dig. Det betyder også at konkurrencen er lidt større online.

Vi hjælper dig med at gøre din webshop nem at finde, hurtig og enkelt at navigere, tilgængelig på alle enheder, og sørger for en mere personlig oplevelse for dine kunder, når de handler ved dig.

Eko + Webshop

8000 ex. MOMS

  • Basis søgemaskine- og konverteringsoptimering
  • Betalings- og Forsendelsesmodul opsætning
  • Google Analystics- & Search Console
  • Funktionel webshop, med målrettet indhold & information
BESTIL NU

Skræddersyet Webshop

12500 ex. MOMS

  • Avanceret søgemaskineoptimering
  • Individuel & unikt design, efter dine behov
  • Marked- & Konkurrenceanalyse
  • En webløsning, lavet til at opnå et, eller flere marketing mål
BESTIL NU
Bliv mere digital selvstændig, med vores hjælp

Bliv mere digital selvstændig, med vores hjælp

Ønsket om at kunne “gøre det selv” digitalt (til en vis grænse, vel og mærket), er det vi oftest høre fra vores kunder. Det er en følelse vi prøver, så vidt muligt prøver at gøre til virkelighed for dig. Dog er det ikke alt du kan gøre selv, eller med effekt, når det kommer til digital markedsføring. Så vi er her først og fremmest for at rådgive dig til hvad der er bedst for din givende situation. Dernæst er vi klar til hjælpe eller tage den fulde opgave, så du får digital succes. Lad os tage en uforpligtigende snak om hvordan du får (mere) succes online.

En gennemarbejdet & brugbar løsning

En gennemarbejdet & brugbar løsning

Når vi løser en opgave for dig, ligger vi tid og energi i løsningen. Det vil sige, vi vender og drejer hver sten, for at opnå det bedst resultat, alt efter opgavens omfang. Dertil følger vi op efter levering, for at sikre at resultatet stadig står.

Kontakt

Hvis du er interesseret i en snak omkring et nyt projekt, så send os en besked!

Start et projekt